5 червня 2021 у місті Павлоград, Дніпропетровської області, на базі КПА “Шершень” відбувся семінар з Прикладного Айкідо для дітей та дорослих та атестація учнів на нові пояси. Головою комісії виступив головний тренер Клубу Прикладного Айкідо м.Київ Рижаков Андрій Вадимович, чорний пояс, 4 Дан. Також у заході брали участь тренери київського Клубу “Лазар”.

Літній семінар у Павлограді зібрав значну кількість гостей зі столиці, які представляли клуби “Лазар” та “Київ”, та пройшов у дружній атмосфері та продуктивному руслі. Ми встигли розібрати техніки самооборони для дітей та дорослих, які учні павлоградського Клубу надалі зможуть розбирати та напрацьовувати, готуючись до наступної зустрічі та чергового екзамену.

Хочемо відзначити дуже високий рівень підготовки всіх претендентів на нові пояси та прекрасну демонстрацію знань як під час семінару, так і під час атестації. За 8 місяців з моменту нашої попередньої зустрічі, учням вдалося досягнути значного прогресу, що свідчить про постійну та наполегливу працю на кожному тренуванні. Це також було відзначено усіма гостями червневого заходу. Бажаємо не зупинятися та продовжувати рухатися вперед. Надзвичайно приємно бачити, що з кожним наших приїздом учнів у Клубі стає дедалі більше, а колір поясів стає все темніше. Тому усім, хто шукає курси самооборони для дітей та дорослих в Павлограді, радимо звертатися до Клубу Прикладного Айкідо “Шершень”.

Окрема подяка тренерському складу Клубу “Шершень” Олексію Сіліну та Олександру Олійнику за прекрасну організацію заходу. Як завжди, все пройшло на найвищому рівні. Раді, що ми разом можемо розвивати Прикладне Айкідо в Україні та проводити заходи, які об’єднують представників різних клубів. Будемо чекати на нові зустрічі як в Павлограді, так і в Києві.

З повагою,
Тренерский склад Клубу Прикладного Айкідо “Лазар”